Kies je reparatie

* De prijzen verschillen per model. Er wordt vooraf altijd een prijsopgave opgemaakt. Zo staat u na de reparatie nooit voor verassingen!
Is uw computer toe aan een APK (een herinstallatie van het besturingssysteem, stof-vrij maken en verwijderen van onnodige bestanden). Laat dan uw computer controleren door iFixThis.
Loopt uw hardeschijf vol of presteert het niet naar behoren? Laat dan snel uw hardeschijf controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Valt uw computer constant uit? Of zijn er delen van het moederbord beschadigd? Laat het dan snel controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Zit uw computer kast vol stof? Dit kan ervoor zorgen dat de computer niet goed gekoeld wordt, waardoor hardware componenten met de tijd slechter presteren. Laat snel uw computer controleren door iFixThis.
Presteert uw computer niet meer nar behoren tijdens het gebruik van een applicatie? Laat dan snel de processor van uw computer controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u last van een slechte WIFI bereik? Of zijn er andere problemen met de WIFI? Laat dan snel de WIFI van uw computer controleren door iFixThis.
Heeft u last van een haperende- of slecht presterende videokaart? Laat dan snel de videokaart van uw computer nakijken en indien nodig vervangen door iFixThis.
Gaat uw computer niet meer aan? Of is er geen teken van leven meer? Laat dan snel de voeding van uw computer controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft uw computer andere problemen, een combinatie van bovenstaande problemen of heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw computer? Neem dan contact op met iFixThis. Computer Reparatie Gorinchem