Kies je reparatie

Loopt de batterij van uw toestel snel leeg? Of functioneert het niet meer zoals voorheen? Dan is de accu van uw telefoon waarschijnlijk verouderd. Laat dan snel uw accu controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u last van wazige foto’s en/of last van focusproblemen? Laat dan snel de voorcamera van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Is het glas van uw camera gebroken? Laat dan snel het camera glas van uw telefoon vervangen door iFixThis.
Is de achterkant van uw telefoon ingedeukt, gescheurd of gebroken na een val of stoot? Laat dan snel de achterkant van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Functioneert de volume- en/of powerknop niet naar behoren? Laat het dan snel controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u last van een niet werkende home knop? Of reageert de home knop niet goed? Laat dan snel de home knop van uw telefoon nakijken en indien nodig vervangen.
Heeft u last van een haperende- of een krakende geluid uit de oorspeaker? Of kunt u uw gesprekspartner helemaal niet meer verstaan? Laat dan snel de oorspeaker van uw telefoon reinigen en indien nodig vervangen.
Laadt uw telefoon niet op zoals het behoort op te laden? Is het oplaadpunt kapot? Laat dan snel het oplaadpunt van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Is er door of val of een stoot sprake van een barst in het glas van uw telefoon? Ziet u rare vlekken op het lcd-scherm? Ziet u geen beeld meer op het scherm? Laat dan snel het scherm van uw telefoon vervangen door iFixThis.
Gaat het beeld van uw telefoon niet uit tijdens het bellen? Dan is de kans groot dat er tijdens het bellen allerlei andere knoppen in wordt gedrukt, wat niet de bedoeling is. Laat snel het proximity sensor van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u last van een slechte geluidskwaliteit tijdens het kijken van een video of bij het luisteren van muziek? Laat dan snel uw speaker controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Functioneert de trilfunctie van uw telefoon niet meer zoals voorheen? Trilt uw telefoon veels te hard of trilt het juist helemaal niet meer wanneer u het op 'stil' hebt gezet? Laat dan snel de trilmotor van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u bij het maken van selfies last van wazige foto’s en/of trillende beelden? Bent u slecht te zien tijdens het videobellen? Laat dan snel de voorcamera van uw telefoon controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Start uw telefoon niet meer goed op na een update? Loopt uw telefoon vast of is het erg traag? Heeft u last van overige softwareproblemen? Laat dan snel het software van uw telefoon controleren door iFixThis.
Voor alle overige problemen kunt u contact opnemen met iFixThis.