Kies je reparatie

Is uw laptop toe aan een APK(Herinstallatie besturingssysteem, stof vrij maken, onnodige bestanden verwijderen), omdat uw laptop kuren toont tijdens de gebruik? Laat dan snel uw laptop controleren door iFixThis.
Loopt u hardeschijf vol of presteert uw hardeschijf niet meer goed.Laat dan snel uw hardeschijf controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Valt uw laptop uit of zijn er beschadiging op het moederbord.Laat dan snel het moederbord van uw laptop controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Zit uw laptop kast vol stof? Dit kan ervoor zorgen dat uw laptop niet goed gekoeld wordt, waardoor hardware componenten met de tijd slechter gaan presteren. Laat dan snel uw laptop controleren door iFixThis.
Presteert uw laptop niet meer naar behoren tijdens het gebruiken van een applicatie? Laat dan de processor van uw laptop vervangen door iFixThis.
Is er door of val of een stoot sprake van een barst in het scherm van uw laptop? Ziet u rare vlekken op het lcd-scherm? Ziet u geen beeld meer op het scherm? Laat dan snel het scherm van uw laptop vervangen door iFixThis.
Heeft u last van een slecht WiFi bereik of presteert uw WiFi niet meer goed? Laat dan snel de WiFi van uw laptop nakijken en indien nodig vervangen door iFixThis.
Heeft u last van een haperende- of een slecht presterende videokaart? Of kunt u tijdens het gebruiken van een applicatie niet meer goed werken? Laat dan snel de videokaart van uw laptop nakijken en indien nodig vervangen door iFixThis.
Gaat uw laptop niet meer aan, of zit er geen teken van leven meer in uw laptop? Laat dan snel de voeding van uw laptop controleren en indien nodig vervangen door iFixThis.
Voor alle overige problemen kunt u contact opnemen met iFixThis.